CO2 uitstoot en klimaatverandering

Steeds meer logistieke bedrijven willen de CO2-uitstoot van hun transport kunnen berekenen en kunnen alloceren aan hun klanten en zendingen. Het is nodig om te controleren of je in lijn ligt met de maatschappelijke ontwikkeling rondom het jaarlijks verminderen van de CO2-footprint. BigMile helpt de duurzame aanpassingen van jouw bedrijf kracht bij te zetten. Met het platform kun je namelijk makkelijk concrete bewijzen naar buiten toe leveren. Wij maken het meten en weten van jouw CO2 prestatie, én die van jouw klant een stuk makkelijker!

Hoe CO2 uitstoot verminderen

De oplossing van BigMile is mede ontstaan vanuit CO2-reductieprogramma Lean & Green. Want wanneer je als organisatie duurzame stappen maakt wil je dit uiteraard zowel intern als extern op de juiste manier communiceren. Het helder maken van de verbeterpunten en weergeven van de concrete resultaten; dat kan makkelijker. Zo onstond BigMile. Het platform maakt jouw ontwikkelingen en vorderingen visueel. En door de rapportage mogelijkheden creëer je interne draagkracht om de juiste strategie door te voeren.

Gebruik van BigMile: data sharing en connectivity

Het verzamelen en combineren van data is een belangrijk onderdeel in het optimaliseren van jouw transport. Wij bieden daarom een veilig platform en zorgen er bovendien voor dat jij bepaalt wie bij jouw data kan, maar ook met wie jij data deelt. Bezoek onze veelgestelde vragen voor een antwoord op meer vragen over het gebruik van BigMile.

Wie wij zijn

Sven Poot

Business Development Manager

Jan Pronk

Managing Director BigMile

Bas Wolff

Product Manager

Johan Roelofsen

Development Lead

Michael Klaassen

Lead Front-end, BI Specialist

Frank Bloo

Tech Lead

Marlous Kottenhagen

Data Engineer

Dyon van Gaans

CEO

Noud Emonts

Data Engineer

Auke Annema

Business Consultant

Bob Renders

Marketing & Sales Executive

Michael Lindemans

Full Stack Developer

John Walraven

Financial Controller

Ivo de Vos

Business Consultant

Commissarissen

Vincent Kobesen

Board member

Nico Anten

Board member

Benieuwd wat BigMile voor jouw bedrijf kan betekenen?
Vraag nu gratis een demo aan.

Werken bij SaaS oplossing BigMile

Werken bij BigMile?

Bij BigMile helpen we logistieke bedrijven met het reduceren van hun CO2-uitstoot. Met ons team werken we constant aan nieuwe en innoverende oplossingen om bedrijven hun duurzame doelstellingen te laten behalen. Wil je hier graag aan bijdragen? Join BigMile!

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.