Inzicht voor elke logistiek dienstverlener en verlader

Voor ieder die betere datakwaliteit zoekt en scherpere analyses wil doen. BigMile is flexibel als het gaat om de details van invoer- en uitvoergegevens en is uniek in de wijze waarop binnen deze gegevens in- en uit gezoomd kan worden. Zo kan er onder andere gekeken worden naar de CO2-uitstoot per zending. Met behulp van data uit meerdere bronnen weet je precies bij wie, wat en waar de verbeterpunten liggen.

LSP of vervoerder

Klimaatdoelstellingen 2030 en standaard CO2 rapportage

Bedrijven moeten hun uitstoot vóór 2030 drastisch verminderen. En daar hoort een gecertificeerde CO2-footprint rapport bij. Door gebruik te maken van BigMile voldoe je automatisch aan de gestandaardiseerde norm die aan het vastleggen en rapporteren van de uitstoot van elke vorm van transport vastzit. Door de combinatie van verzamelen en analyseren op basis van erkende standaarden en benaderingen is BigMile dé standaard voor het vastleggen van jouw CO2 reducerende resultaten.

Benieuwd wat BigMile voor jouw bedrijf kan betekenen?
Vraag nu gratis een demo aan.

Duurzaam transport en belasting op CO2 uitstoot

Er spelen vele ontwikkelingen rondom eventuele CO2 belastingen. Rekening houdend met toekomstige maatregelen is het zaak om nu te starten met het meten en reduceren van de CO2-uitstoot. BigMile geeft je de juiste tools om de duurzame doelstellingen van jouw bedrijf concreet te maken. Zo ben je voorbereid op de komst van CO2-heffingen en heb je een streepje voor op jouw concurrenten.

Starten met BigMile:
Bereken je CO2 uitstoot

Met de juiste inzichten kun je de beste keuzes maken. Ons platform geeft je meer inzicht in de kosten die jouw CO2-uitstoot met zich meebrengt. Het is geschikt voor volledige supply chain analyses, inclusief multimodaal transport, en houdt rekening met de verschillende productiefactoren voor een duidelijk beeld van jouw verbeterpotentieel. Kijk hieronder welke versie het beste bij jouw organisatie past en begin met meten.

BigMile oplossingen
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
De meest passende oplossing voor jouw organistie gevonden?
Stuur ons een bericht voor een prijsopgave.

Starten met BigMile:
Bereken je CO2 uitstoot

Met de juiste inzichten kun je de beste keuzes maken. Ons platform geeft je meer inzicht in de kosten die jouw CO2-uitstoot met zich meebrengt. Het is geschikt voor volledige supply chain analyses en rapportages, inclusief multimodaal transport, en houdt rekening met de verschillende productiefactoren voor een duidelijk beeld van jouw verbeterpotentieel. Kijk hieronder welke versie het beste bij jouw organisatie past en begin met meten.

Carbon Analytics

Basic

Premium

Enterprise

Maximum aantal data regels

1 mln.

5 mln.

10 mln.

Rapportage (statisch)

Data validatie

Interactieve dashboard (met dynamische analyse)

Jouw data delen met partners

Toevoegen verschillende partner data

Scenario analyse doen

Add-ons

Super data opslag (tot wel 50 mln records)

Standaard API

Gepersonaliseerde onderdelen

De meest passende oplossing voor jouw organistie gevonden?
Stuur ons een bericht voor een prijsopgave.

In goed gezelschap

Al meer dan 200 bedrijven maken gebruik van BigMile. Het helpt ze niet alleen CO2-uitstoot, maar ook kosten te besparen.

Vragen?

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.