Allround marketing & sales support (36-40 uur)

Wil jij bedrijven helpen om met hun carbon footprint aan de slag te gaan? Vind jij het leuk om de telefoon op te pakken en nieuwe mensen te leren kennen? Wil je in een internationale omgeving werken? En hou je van een afwisselende functie waar je zelf de regie pakt?

BigMile in Maarssen is op zoek naar een allround marketing & sales support die kan ondersteunen bij diverse werkzaamheden.  

Waarom bij BigMile werken?

Binnen BigMile werkt een team van toegewijde mensen met hart en ziel aan een softwareproduct om bedrijven te helpen hun duurzame doelstellingen te behalen. Steeds meer bedrijven willen namelijk de CO2-uitstoot van hun transport kunnen berekenen en kunnen toewijzen aan hun klanten en zendingen. Het BigMile platform maakt dit – en meer – mogelijk.

Met onze producten helpen we bedrijven en instellingen om hun transport-gerelateerde carbon footprint te berekenen en inzichtelijk maken. Op deze manier bieden we organisaties betrouwbare handvatten om hun uitstoot te rapporteren, analyseren en te reduceren. BigMile is een groeiend bedrijf dat de start-up fase voorbij is. De markt is volop in ontwikkeling.

Waarom is het leuk om onderdeel te zijn van het BigMile team?

 • Je kunt je steentje bijdragen aan duurzamere toekomst
 • BigMile heeft grootste plannen, dus er is ruimte voor initiatief en ontwikkeling
 • Je werkt met ambitieuze collega’s die ook nog eens heel gezellig zijn
 • Je komt terecht in internationale, dynamische werkomgeving

Wat ga je doen?

In deze nieuwe positie in de organisatie ben je onderdeel van het Benelux marketing & sales team en ondersteun in commerciële en administratieve werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor prospects in de supply chain & logistieke sector wereldwijd. Je informeert ze over de mogelijkheden om aan de slag te gaan met hun carbon footprint en hoe BigMile daarbij kan helpen.

Bij deze functie hoort een divers pakket aan werkzaamheden, maar er ligt wel een zwaartepunt op belacties en administratieve taken. Je helpt bij het genereren, opvolgen en kwalificeren van leads via telefoon, social media, of evenementen. In deze contacten probeer je potentiële klanten te enthousiasmeren voor de propositie van BigMile. Je legt je acties vast in het CRM-systeem. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s van marketing en sales.

Je plant afspraken in voor de regiomanager en de business development manager en informeert hen over de vervolgacties. Je ondersteunt hen waar nodig in het opstellen van e-mails, het maken van standaard offertes en gestandaardiseerde contracten. Je neemt in deze rol ook het algemene telefoonnummer van BigMile op.

Daarnaast ondersteun je in gevarieerde werkzaamheden op gebied marketing. Er is genoeg te doen, dus er zit vast wel iets tussen waar warm voor loopt en talent voor hebt. Denk aan het organiseren van een evenement of het faciliteren van een webinar, het maken van social media posts of misschien heb je wel een passie voor het maken van foto’s of video’s.

Wie ben jij?

Je hebt een breed interessegebied, je bent leergierig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt gestructureerd en zelfstandig werken. Het is noodzakelijk dat je niet schroomt om naar het buitenland te bellen en een gesprek in het Engels kunt voeren. Als je ook wat nog Duits kunt, vinden we dat geweldig.

Enige achtergrondkennis is gewenst. Bij voorkeur:

 • heb je enige ervaring als medewerker binnendienst bij een softwareleverancier of bij een logistiek bedrijf
 • ben je bekend met de termen leadgeneratie, leadkwalificatie, nurturing
 • kennis van SalesForce en MailChimp (of andere marketing automation) is een pre

Je bent 36-40 uur per week beschikbaar verdeeld over 5 dagen. 

Wat bieden wij jou?

 • Een full-time job, salaris afhankelijk van je ervaring
 • Gedeeltelijk werken op afstand is mogelijk
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • 26 vakantiedagen

Interesse?

Stuur je CV én een korte motivatie naar marketing@bigmile.eu.

Wil je eerst meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marieke Lenstra, global marketing manager via: m.lenstra(at)bigmile.eu of 06-55701508.

 

What Are You Waiting For?

Come work with passionate peers on cool and interesting technical and business challenges to reshape the industry. We’d love to hear from you!

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.