Tobias Häßler wordt tweede managing director bij BigMile Germany

BigMile Germany GmbH breidt haar management uit met een gerenommeerde branche-expert.

Onze dochteronderneming BigMile Germany GmbH breidt haar management uit: Met Tobias Häßler heeft het bedrijf naast Dirk Franke een ervaren industrie-expert kunnen aanstellen als tweede Managing Director.

Tobias Häßler, voorheen Vice President Midden – & Oost-Europa bij PTV Group, een bedrijf gespecialiseerd in onder andere mobiliteit en routeoptimalisatie, heeft jarenlange ervaring met sales van oplossingen in deze branche en blijkt daarmee de ideale kandidaat voor de uitbreidingsplannen van BigMile, zoals Managing Director Dirk Franke uitlegt: “Ik ken Tobias Häßler van onze tijd samen bij PTV Group, waar ik zijn professionaliteit enorm ben gaan waarderen. Zijn uitgebreide netwerk in verschillende industrieën en zijn uitzonderlijke communicatieve vaardigheden zijn waardevolle eigenschappen voor de groeiambities van BigMile. Ons snelgroeiende bedrijf is dringend toe aan versterking en het is een groot genoegen om Tobias Häßler als bewezen expert in ons managementteam te hebben, die niet alleen in staat is om technologische oplossingen op gelijke voet te beoordelen, maar ook zeer bekend is met de extreem veeleisende markt.”

Tobias Häßler ziet zijn nieuwe rol als een welkome uitdaging: “De hele markt is voortdurend in beweging, enerzijds door de snelle technologische vooruitgang en anderzijds door de steeds toenemende eisen op het gebied van klimaatbescherming en ecologische regelgeving op nationaal en internationaal niveau. De mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor dit innovatieve technologie platform in een jong, snelgroeiend bedrijf en zo te werken aan een schonere toekomst voor industrie, handel en logistiek spreekt mij erg aan. Ik kijk uit naar deze uitdagende nieuwe rol en naar de samenwerking met het BigMile-team.”

Tobias Häßler start per 1 oktober 2021 bij BigMile GmbH.

Stay informed

Sign up for our monthly e-newsletter to receive more news like this straight to your inbox.

Related items

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.