Event info:

Organisator:

Topsector Logistiek

Date:

11 September 2023

Time:

11.30 - 18.00

Location:

Netherlands

Language:

Dutch

Topsector Logistiek Festival

Share:

Op 11 september 2023 neemt het Topsector Logistiek Festival je mee in een interactief en inspirerend middagprogramma langs verschillende innovaties en ontwikkelingen in de logistieke sector.

Tijdens deze middag laten Topsector Logistiek en TKI Dinalog zien welke mogelijkheden er zijn om vandaag mee te starten, wat de uitdagingen voor de toekomst zijn en welke oplossingen daarvoor ontwikkeld worden.

Denk aan tools zoals BigMile om CO2 uitstoot te meten en toe te wijzen, om straks te kunnen voldoen aan de nieuwe CSRD wetgeving. Ook staat kennis delen en ontwikkelen centraal. Welke vaardigheden en zijn nodig om mee te groeien met technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie? Hoe kan de binnenvaart verduurzamen en gaan we tegelijkertijd om met de laagwater problematiek? En hoe werkt het steeds verder digitaliseren van processen in de keten?

Al deze onderwerpen en meer komen deze middag aan bod in de verschillende break-out sessies. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers de nieuwste innovaties bewonderen en zelf ervaringen opdoen met ontwikkelde games op het kennisplein.

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.