Event info:

Organisator:

Jaarbeurs Utrecht

Date:

8 November 2023

- 9 November 2023

Time:

9:00 - 16:30

Location:

Netherlands

Language:

Dutch

ICT & Logistiek 2023

Share:

BigMile is ook dit jaar weer aanwezig op ICT & Logistiek. Bezoek ons op onze stand (standnummer 03.D080) of kom naar onze sessie “Samenwerking voor CO2-reductie, hoe realiseer je dat?” samen met DeliveryMatch op donderdag 9 november van 10.45 – 11.15 uur.

Bedrijven moeten steeds duurzamer zijn en transparanter rapporteren over hun CO2-uitstoot en de inspanningen die ze leveren op het gebied van duurzaamheid. Een grote groep bedrijven moet in de nabije toekomst voldoen aan een nieuwe richtlijn van de Europese Unie, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Uit die rapportages moet blijken of bedrijven in lijn zijn met het klimaatakkoord van Parijs en of ze voldoende bijdragen aan een verminderde opwarming van de aarde. Een plan voor CO2-reductie is dus noodzakelijk om de negatieve klimaatontwikkeling af te remmen. Samenwerking in de keten is daarbij het sleutelwoord. Maar hoe realiseer je dat?

Om samenwerking voor CO2-reductie te faciliteren, hebben softwareleveranciers DeliveryMatch en BigMile de handen ineengeslagen. Dankzij de integratie van BigMile in DeliveryMatch kunnen gebruikers al in het orderproces realtime sturen op CO2-emissie. In de sessie “Samenwerking voor CO2-reductie, hoe realiseer je dat?” wordt duidelijk hoe dit in de praktijk werkt.

Over ICT & Logistiek

ICT & Logistiek streeft naar een betere en slimme (digitale) wereld, waarbij bedrijven in de logistieke sector elkaar efficiënt versterken.

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe we de stap maken naar data-gedreven logistiek? Het antwoord ontdekt u op ICT & Logistiek 2023.

Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die u laten zien hoe u uw logistieke operatie digitaliseert. En daardoor beter en slimmer maakt.

Ontdek hoe u uw logistieke operatie futureproof maakt. Zien we u in november?

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.