Event info:

Organisator:

evofenedex

Date:

13 April 2023

Time:

09:30 - 16:00 h

Location:

Zoetermeer, Netherlands

Language:

English

Price:

Gratis voor leden, € 199,00 ex. BTW voor niet-leden

Duurzaam Vervoer Inspiratie Event

Share:

Op 13 april vindt de eerste editie van het Duurzaam Vervoer Inspiratie Event plaats. Hèt event waar mkb-bedrijven bijeenkomen om inspiratie en informatie te krijgen over alle ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen rondom duurzaam vervoer. Het doel: jou verder op weg helpen naar een duurzame toekomst.

De zero-emissiezones die vanaf 2025 in de binnensteden van kracht zijn en de CO2-reductiedoelstellingen van 2030, komen steeds sneller in beeld. Naast de eisen vanuit de wet- en regelgeving, nemen ook de duurzaamheidseisen vanuit overheden en klanten flink toe. Het is nu dan ook écht tijd om aan de slag te gaan met de verduurzaming van het vervoer.

Leren van elkaar

Tijdens ons Duurzaam Vervoer Inspiratie Event kun je luisteren naar toonaangevende sprekers, deelnemen aan inspiratie- en praktijksessies en kun je verschillende demonstratievoertuigen bekijken. Ook delen leden er hun ervaringen met betrekking tot het realiseren van duurzaam vervoer. Zo leren we van elkaar en stellen wij je in staat om je praktisch voor te bereiden op de eisen van de duurzame toekomst. Deze dag kom je direct in contact met specialisten en met vakgenoten die voor dezelfde uitdagingen staan.

Tijdens dit event krijg je geen utopische vergezichten, maar concrete stappen waarmee je al snel van start kunt gaan. Hieronder tref je een overzicht van de sprekers en van het programma. Het programma duurt een dag, maar je kunt zelf bepalen welke sessie(s) je wilt bijwonen.

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.