Event info:

Organisator:

vLm Community Regio Zuid

Date:

17 May 2022

Time:

14:30 - 18:30

Location:

Netherlands

Language:

Dutch

CO2-emissie en kostenbesparingen door ketenregie in B2B | VLM Regio Zuid Event

Share:

Op dinsdag 17 mei 2022 organiseren de vLm Community Regio Zuid, Moonen Packaging, BigMile en Deliverymatch een bezoek aan het Moonen Packaging in Weert. Het thema is ‘CO2 emissie en kosten besparingen door ketenregie in B2B’.

Sprekers

Roland van Bussel, COO Moonen Packaging

Vanaf 2016 werkzaam bij Moonen Packaging, daarvoor jarenlange ervaring bij Bidfood Nederland. Door de jaren heen geleerd dan logistiek en duurzaamheid hand in hand gaan

Jan Pronk, Managing Director BigMile Benelux

Ruime ervaring en kennis van logistieke automatisering, supply chain en e-commerce logistiek. Sinds de oprichting bij BigMile B.V. betrokken. Mijn missie is om BigMile wereldwijd hét standaard CO2 calculatie en rapportage platform te maken voor Supply chain, logistics & mobility.

Roland Slegers, CEO DeliveryMatch

Bijna 25 jaar werkzaam in de logistiek, waarvan 15 jaar als logistiek interim manager en consultant. Vanaf 2013 founder en CEO van DeliveryMatch, een Order, -transport -en Shipping Managent platform voor logistieke ketenregie waarmee sales verhoging, kostenbesparing en CO2 emissie reductie hand in hand gaan. Tevens auteur van diverse logistiek gerelateerde boeken en Reserve Officier bij de Koninklijke Landmacht.

CO2 emissie en kosten besparing in B2B door Ketenregie

Moonen Packaging staat voor exceeding expectations, naast het steeds verder verduurzamen van haar assortiment aan verpakkingen, willen zij in 2026 al Co2 neutraal zijn voor hun eigen operatie, maar ook downstream naar de klant.

BigMile is het standaard platform om voor de wereld van supply chain, logistics & mobility CO2 te calculeren, rapporteren en analyseren, zowel op tactisch en strategisch, maar ook op operationeel niveau.

DeliveryMatch is het logistieke ketenregie platform dat ketens integreert, optimaliseert en bestuurd op het gebied van order, -transport -en shipping management.

Moonen Packaging, BigMile en DeliveryMatch zijn nu een partnership aangegaan waardoor Moonen Packaging haar CO2 emissie doelstellingen kan gaan realiseren. De unieke combinatie van data verkeer en sturing via het DeliveryMatch platform en de CO2 emissie calculatie door BigMile op basis van de data uit DeliveryMatch gaat ervoor zorgen dat Moonen Packaging inzicht krijgt in haar CO2 emissie, deze CO2 emissie via DeliveryMatch kan gaan delen met haar vervoerders en klanten en dit tevens direct in het order proces inzichtelijk kan maken voor haar klanten waardoor deze voor een afleverservice kunnen kiezen, niet alleen gebaseerd op kosten en service, maar ook op basis van CO2 emissie. Op basis van de vele soorten analyses en reporting die in BigMile gedaan kunnen worden kan vervolgens in DeliveryMatch de keten geoptimaliseerd worden om zo de CO2 emissie te verlagen. Het mooie hiervan is dat veelal CO2 emissie verlaging ook hand in hand gaat met kosten besparing.

Programma

14.30 uur Ontvangst met koffie
15.00 uur Korte introductie vLm
15.15 uur Introductie Moonen Packaging door Roland van Bussel
15.30 uur Introductie BigMile door Jan Pronk
15.45 uur Introductie DeliveryMatch door Roland Slegers
16.00 uur Pauze
16.15 uur Samenwerking Moonen Packaging, BigMile en Deliverymatch
16.35 uur Vragenronde
16.45 uur Rondleiding
17.30 uur Borrel
18.30 uur Einde programma

Om rekening mee te houden bij aanmelding

● Het maximaal aantal deelnemers is 35.
● U dient zich via de Website van vLm aan te melden.
● Het adres voor de bijeenkomst is Moonen Packaging: Oude Graaf 15, 6002 NL Weert

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.