Duurzame logistiek

Bereid je voor op de toekomst en leg jouw CO2-reductie vast met BigMile.

Duurzaamheid in de logistiek

Het is nu de tijd om duurzaamheid onderdeel te maken van jouw logistiek organisatie. Onder druk van de nieuwe klimaatdoelen zal de sector verder moeten verduurzamen. Door jouw transport zo duurzaam mogelijk in te richten werk je aan het behalen van de opgestelde doelstellingen. En door jouw reductie op de juiste manier vast te leggen voldoe je aan de toekomstige wet- en regelgeving. BigMile helpt je daarbij. 

Hoe kunnen we de CO2 uitstoot verminderen?

De uitstoot reduceren is een flinke opgave, maar het is er wel één die we samen met onze ketenpartners moeten dragen. Want met optimalisatie van de keten, zoals verbetering van de logistieke planning en heldere afstemming in laad- en lostijden, kun je slagen maken. Het vergt data om te weten waar je binnen jouw keten kunt optimaliseren. Met de juiste data ter hand kun je op een goede manier het gesprek met jouw partners aangaan.  

Met BigMile op zoek naar duurzame logistieke oplossingen

Waar is momenteel de grootste uitstoot te vinden? En hoe vind je de meest duurzame oplossingen voor jouw logistiek organisatie? Het zijn allemaal vragen die je beantwoord kunt krijgen door gebruik te maken van het BigMile platform. Je creëert een logistiek profiel, passend bij jouw organisatie, en voert jouw data in om jouw CO2-footprint te berekenen. BigMile geeft je de juiste inzichten om verder te verduurzamen en geeft je de mogelijkheid om gevalideerde rapportages te doen.

BigMile werkt conform de EN 16258

Dit is de Europese norm die is vastgesteld om een ​​gemeenschappelijke methode te creëren voor de berekening en declaratie van het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen (BKG) met betrekking tot elke vervoersdienst (van vracht, passagiers of beide).

 

Ontvang een gratis demo

Benieuwd hoe ons platform eruitziet? Vraag gerust een demo aan. Vul jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op voor het inplannen van een demo. 

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.