Duurzaam op pad voor onderhoud

De apparaten die wij gebruiken maken ons leven een stuk makkelijker. Als leverancier wil je dan ook het ongemak van uitval en storingen zoveel mogelijk voorkomen. Onderhoud heeft daar een belangrijk aandeel in. En wanneer duurzaamheid onderdeel is van jouw bedrijfsvoering is het belangrijk om deze services zo duurzaam mogelijk te leveren. Met behulp van data-analysetool BigMile maak je inzichtelijk waar je in jouw logistieke processen kunt besparen. Benieuwd naar BigMile? Meld je dan aan voor een gratis demo.

Effectief je CO2 voetafdruk verlagen

Veel bedrijven willen meetbare doelen stellen om te voldoen aan gewenste nationale en internationale klimaatdoelstellingen. Het verminderen van de CO2-uitstoot vraagt echter om flinke maatregelen. Inzicht in de logistieke bewegingen van jouw organisatie helpt je zo effectief mogelijk jouw CO2-voetafdruk te verlagen. BigMile brengt jouw huidige en te reduceren emissies in kaart.

Logistieke processen vergroenen

Inzicht in de logistieke kant van jouw organisatie schept mogelijkheden. BigMile is dé standaard in het rapporteren, alloceren en optimaliseren van jouw CO2-footprint. Onze oplossing geeft organisaties inzicht in hun logistieke processen en bewegingen zodat ze zo effectief mogelijk hun CO2-uitstoot kunnen reduceren.

Inzicht in de data van jouw wagenpark

Natuurlijk zal een duurzaam wagenpark al een hoop effect hebben op de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie. Het volledig vernieuwen van een wagenpark kost echter veel geld en tijd. BigMile geeft je een beter beeld van de stappen die je nú al kunt nemen. Bovendien helpt het inzichtelijk maken wat bepaalde maatregelen, zoals het verduurzamen van jouw wagenpark, je uiteindelijk zal opleveren.

Volg onze gratis online demo

Neem kosteloos deel aan één van onze online demo’s en kom meer te weten over de mogelijkheden van data-analysetool BigMile.

Stay informed

Sign up for the BigMile Newsletter.